مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنا بخاطر لقی موزاییکها

با سلام
ما عضو هیات مدیره یک مجتمع 26 واحدی هستیم. پارکینگ با توجه به اینکه موزاییکهای کفش خرد شده بود نیاز به تعمیر داشت بعد از کلی گشتن یک بنا اوردیم و باهاش به توافق رسیدیم و قول داد کار با کیفیت بهمون تحویل بده پول کار رو هم از ما گرفته و یک ماه از اتمام کار نگذشته خیلی از موزائیکها لق شدند چون زیر سازی درستی نکرده با اینکه سعی کردیم توی سیمان و ماسه با کیفیت براشون کم نزاریم. الان چکار باید کنیم هزینه تعمیر هم بالا بوده و بزور تونستیم از همسایه ها پول جمع کنیم . اینم بگم یک قرارداد دست و پا شکسته هم به امضا رسوندیم. ممنون میشم راهنماییمون کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی به صورت کامل را مطرح نمایید