مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام و عرض ادب ، مدتی پیش به علت بدهی به یک نفر به مبلغ 10میلیون تومان ، سفته دادم، بعد از مدتی شرایط پرداخت پیش آمد ، و بنده عیناً مبلغ 10میلیون تومان از حساب بانکی خود به کارت بانکی ایشان پرداخت کردم ، ولی متاسفانه سفته را دریافت نکردم ، حالا بعد از گذشت حدود 2 سال دوباره تماس گرفته ، و تقاضای پرداخت دوباره سفته را دارد، لطفاً راهنمایی بفرمایید ، بنده با چه اقدامی انجام دهم ، ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و