مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

خسته نباشید
باتوجه به اعلام کارشناس تصادفات راکب مقصر موتور سیکلت اقای .. فرزند ... فاقد گواهینامه رانندگی باموتور سیکلت میباشد دفتر محترم بدل تشکیل مراتب دراستای اعمال ماده 99آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 به نظر دادستان محترم برسد..
من نمیدونم این واسه چیه وقتی راننده ماشین مقصره میشه توضیح بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعلام به دادستان ، برای اطلاع دادستان از جرم دوم و اجاره دادستان برای رسیدگی به جرم دوم میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص جرم دوم به دادستان اطلاع داشته شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به شما مربوطه نیست این اطلاعات بخاطر نداشتن گواهینامه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در رانندگی بدون گواهینامه پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود و دادگاه نیز مجازات جزای نقدی تعیین می کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر پلیس است اگر اعتراض دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که در تصادفی یکی از طرفین فاقد تصدیق رانندگی یا گواهینامه رانندگی باشند پرونده تشکیل شده در این خصوص به دادگاه جهت بررسی بیشتر ارسال خواهد شد .