مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک دوم

با سلام. من در سال 1376 با مدرک لیسانس استخدام رسمی شدم در سال 1384 مدرک فوق لیسانس گرفتم و مدرکم در حکم کارگزینی اعمال شد در سال 1395 در کنکور دکتری قبول شدم و الان توانستم مدرک دکتری را بگیرم آیا مدرک من در حکم کارگزینی اعمال می شود

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تابع قوانین داخلی ارگانی که مشغول هستید میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا اعمال مدرک تحصیلی بالاتر ، برای یک مرتبه امکان دارد مگر سازمان موافقت نماید

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

با درود این موضوع به بخشنامه های داخلی اداره متبوع مربوط است

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

با واحد کارگزینی صحبت کنید و آخرین مدرک خود را ارائه دهید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به رشته تحصیلی و تطبیق آن با نوع کار شما و رضایت کارگزینی دارد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به کارگزینی مربوطه تقاضای خود را تقدیم کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق همان ارگان پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا طبق بخشنامه سازمان امور استخدامی یک مدرک بالاتر از مدرک زمان استخدام قابل قبول است مگر انکه دستگاه به مدرک تحصیلی بالاتر از ان نیاز داشته باشد ویا تعهدی برای اعمال ان برای خود ایجاد نموده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعمال مدرک تحصیلی بالاتر ، برای یک مرتبه امکان دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مدرک خود را به کارگزینی اداره متبوع ارایه دهید. تشخیص اعمال یا عدم اعمال آن بستگی به مقررات جاری آن اداره دارد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت موافقت ارگان محل اشتغال بله اعمال می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا امکان پذیر نمی باشد ، بدوا بهتر است با ارگان مربوطه رایزنی فرمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، بله ، کارگزینی باید حکم ارتقای مدرک تحصیلی شما رو صادر کنه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق بخشنامه سازمان امور استخدامی یک مدرک بالاتر از مدرک زمان استخدام قابل قبول است مگر انکه دستگاه به مدرک تحصیلی بالاتر از ان نیاز داشته باشد ویا تعهدی برای اعمال ان برای خود ایجاد نموده باشد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام اگر با مجوز اداره دکتری گرفتید درحکم گارگزینی اعمال میشود.