مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش از طریق امواج الکترومغناطیس و امواج رادیویی و امنیت و هک گوشی وافترا

از طریق ساتر کردن امواج الکترومغناطیس و امواج رادیویی از بنده سلب آسایش کردن و امنیت جانی ندارم و با هک گوشی شنود غیر مجاز حریم خصوصیم را انجام میدهند به شیوه امواج الکترومغناطیس ما رو با همسایه ها درگیر میکنند و از خونه ما دزدی میکنند و با ترساندن همسایه ها جلوی شهادت دادن همسایه ها رو میگیرند به اطلاعات امنیت آمل گزارش کتبی دادم در صورت مراجعه از طرف اداره دستگاه امواج رو خاموش میکنند برای دستگیری این افراد باید چکار کرد لطفاً راهنمایی کنید از بنده به شیوه امواج رادیویی خواهان پول و طلا وخانه هستند و نمیتونم اثبات کنم...

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق قانون جرایم رایانه ای اعمال آنها جرم مقابل پیگیری ازطریق پلیس فتاست