مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

در یک ساختمان 10واحدی 9نفر رضایت استفاده از. مشاعات پارکینگ با توجه پارک اختصاصی داریم نسبت به پارک خودرو دوم داده‌اند حتی کنار جای پارک بنده دو سال داده بودند حالا اعلام مزاحمت داده آند ودادگاه حکم رفع مزاحمت داده‌اند و بعد از گرفتن حالا همان محل در قبال 5برابر شارژ به دیگران داده‌ آند جای دیگر ماهی 30تومان هست کارشناس همان محل مزاحمت ندارد و حق مشاعات از من گرفته اند بنده تحت تصرف عدوانی چون رضایت در این چند سال برای مشاعات نداده ام لطفاً راهنمای فرماید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاعات بدون اجازه تمام مالکین تصرف شده باشد هر یک از مالکین که رضایت نداشته اند می توانند با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. استفاده از مشاعات می بایست با توافق همه مالکین باشد . اگر بعداز صدور حکم رفع مزاحمت دوباره اقدام به مزاحمت نمایند تشدید مجازات دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هم اگر شکایت کنید حکم رفع تصرف صادر خواهد شد