مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و ایجاد مزاحمت صاحب خانه

یه خانه دوطبقه که طبقه دوم آنرا اجاره کردیم و صاحب خانه در طبقه اول هستن. اولا منزل 3خوابه هست که دو تا از اتاق ها گرمایشی کار افتاده و کار نمیکنن صاحبخانه اراده ای برا درست کردن ندارن.دوما آب حمام اکثر اوقات سرد هست یا بعد از چند دقیقه استفاده سرد میشه.پشت بام خانه که قرار بر استفاده مشاع بوده قفل زده و کلید نمیدن.در اوج سرما وسط شب شوفاژ ها از کار میافتادن چند روز پیش با اعتراض خانمم همراه میشه و صاحب خانه در جواب به خانمم میگه خونه رو خالی کنید و چندین حرف که لایق خودش بوده زده.وبه خانمم گفته شوهرت خانم میاره، خونه و دروغ گو هست(بنده یکبار با یک همکار به مدت 5دیقه نه بیشتر اونم بخاطر این که سو تفاهم پیش میاد اومد خونه و ما در رو هم نبستیم چون تازه گرفته بودیم نگاه کرد رفتیم)الان خانمم هم به ما شک کرده ولی من که به خودم اطمینان دارم. بهترین راهکار بهم بگید ممنون میشم در راه پله ها دوربین نصب کردن

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه مزاحمت ایجاد شده میتوانید با اظهارنامه مراتب را به ایشان تذکر دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین راهکار اینست از ایشان شکایت کتید تا رسیدگی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینکه به شما تهمت روابط نامشروع زده جرم است شکایت تهمت و افترا کنید از او
و بابت مشکلات خانه اول بهش اظهارنامه بدهید اگر درست نکرد دادخواست الزام به تعمیر و.....مورد اجاره را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هر کسی ادعایی مطرح میکنید باید دلیلی برای اثبات ان باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خصوص مورد اجاره می بایست به قرارداداجاره خود مراجعه نمایید . موجر چه تعهداتی دارد . درخصوص نواقص بهتر است از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل نمایید .سپس صاحبخانه را از طریق مرجع قضایی اجبار به رفع نواقص نمایید . اگر موجر تهمتی به شما زده می توانید به دادسرای محل شکایت نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه های اساسی با مالک است.می توانید موارد را تامین دلیل کنید و شکایت ممانعت از حق و همچنین الزام به ایفای تعهد یا مطالبه خسارت نمایید.بابت افترا و توهین با ارائه ادله اثباتی می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در این خصوص وکیل بگیرید از خدمات مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید تحت شرایطی قابل شکایت می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نموده دادخواست الزام به تعمیر موارد ذکر شده را مطرح نمایید بدوا می توانید اظهارنامه دهید در سایر موارد نیز ی توانید شکایت مزاحمت کنید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سوال خود را شفاف بیان کنید
موضوع سوال شما بحث اجاره و عیوب اجاره وخسارت های وارده هست یا پیشگیری از شکایت طرح نشده؟!

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال شما دارای بخش های گوناگونی است ،
بدوا در خصوص مشکلات منزل استیجاری باید به موجر اظهارنامه ای ارسال نمایید و بعد از عدم حصول سازش و رفع عیوب در این موارد دادخواست مناسب تنظیم نمایید ،
در مورد درخواست تخلیه زودتر موعد مگر در خصوص شرایط مقرر قانونی امکان پذیر نمی باشد ،
در خصوص تهمت رابطه نامشروع شکوائیه افترا و هتک حیثیت و توهین تنظیم نمایید