مشاوره حقوقی رایگان - هبه

با سلام. مادرم فوت کرده و پدرم همسر دوم گرفتن . حدود 30 سال پیش منزل خود را که 3 دانگ آنرا هم به نام همسرش خریده بود فروخته و ملک جدیدی را بصورت 6 دانگ بنام همسرش خریداری میکند. حال همسر دوم هم فوت کرده واز ایشان هم دو پسر دارد. آیا با وجود شاهد های متعدد و شهادت یکی از برادرهای ناتنی پدرم میتواند هبه بودن ملک را اثبات کند. برادر دوم ناتنی مخالف است. با تشکر از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هبه با فوت هر یک از طرفین قابل رجوع نیست و نمی توان استرداد کرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به اسناد و مدارک و نظر قاضی رسیدگی کننده دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر بعد ا گذشتن این همه سال نشدنی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به جزییات موضوع و نحوه انتقال خواهد داشت