مشاوره حقوقی رایگان - احتمال مسدودی حساب مقصد یا توقیف منزل یا توقیف خودرو؟

با سلام و احترام؛
اینجانب چند سال قبل حواله خودرو خود را در ازای دریافت مبلغ در دفترخانه فروختم. پس از آن شرکت پیش‌فروش خودرو، پیش‌فروش را لغو و مبالغ 250 میلیون تومان بابت پیش فروش را پس از چند سال به حساب بنده که حواله به نام من بود برگشت داد. در این مدت از شخص خریدار حواله خبری نبود و من شماره‌ و ادرسی از ایشان نداشتم. این پول در حساب بنده کم‌کم خرج و به دلیل داشتن بدهی مقداری هم بدهی ام را پرداخت نمودم. اکنون ایشان پس از مدتها تماس گرفته و آن پول برگشتی از شرکت خودروساز را مطالبه نموده. حال آنکه فراهم نمودن مجدد آن پول توسط بنده برای ایشان مستلزم زمان زیادی می‌باشد.
سه سوال از حضور وکلای عزیز دارم:
1- آیا ایشان میتواند نسبت به توقیف ماشین بنده اقدام نماید؟
2- اگر خودرو به نامم نباشد آیا ایشان می‌تواند سند منزلمان که به نام بنده است و به دلیل استفاده از وام مسکن سند آن در رهن می‌باشد. آیا امکان توقیف این منزل وجود دارد ؟
3- آیا حساب آن شخصی که بنده به دلیل بدهکاری مبلغی پول به حساب ایشان واریز نمودم نیز مسدود خواهد شد؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام درصورت حکم و محکومیت بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مبلغ مذبور واریزی روی حساب شما امانی بوده که متاسفانه آن را خرج نموده اید و حال این فرد می تواند علیه شما اقدام به طرح دعوی نموده و با تودیع تامین خواسته امکان توقیف تمامی حساب های شما و سایر متعلقاتی که تحت مالکیت شما می باشد اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سند اموالی به نام شما باشد میتواند توقیف کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما مسئولیت کیفری و حقوقی خواهید داشت