مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر یا تبانی

با سلام در تاریخ 22/1/1400 خودرویی 206تیپ 5 مدل 95 خریدم از دوستی به مبلغ 174000000 که دلال بود اعتمادکردم بهش قولنامه دستی نوشتیم و ی شاهد که اشنای دو طرف ما بود امضا زد و همون روز 170000000زدم به حسابش بقیه هم تو قولنامه گفت بعد از انتقال سند بهم گفت کمتر از 1 ماه دیگه سند اماده میشه ما از 1 هفته ی بعد بهش شروع کردیم به زنگ زدن و پیامک دادن که سند ما چی شد گفت داره اماده میشه امروز فردا کرد بهم میگفت نگران نباش نهایت خودم ازت پس میگیرم به واسطه ی مام میگفت نشد خودم ازش پس میگیرم تمام متن پیام هاش هست بهم میگفت بزار باغم میوه هاشو بفروشم ازت میگیرم گفت من از کسی که خریدم با قبلش از هم شکایت کردن داره ملزم به سند میشه از این حرف ها اقا مام خام حرف هاش می شدیم صبر میکردیم دوبارم ماشینو بیمه هم کردم تا اینکه بعد دو2 سال دیدم پلیس جلوی منو گرفت که ماشین توقیفی داره رفتم امار در اوردم دیدم صاحب اصلی سند تامین خواسته از یک شخص که تو همین دعوا طرف ازش شکایت ملزم به سند کرده داره و مدعی است من اصلا ماشینی نفروختم به این آقا ماشینو خوابوندند تازه متوجه شدم این ماشین چند دست قولنامه شده فروخته شده چند روز پیشم صاحب سند رفت ماشینو از پارکینگ در اورد بعد دو سال اعتماد الکی الان نمیدونم چیکارکنم آیا احتمال تبانی وجود داره که بخوان ماشینو از دستم در بیارن این صاحب سند چرا تو این 24 ماه ماشینو نخوابوند یا اعلام سرقت نکرد من میتونم اعتراض شخص ثالث بزنم بعنوان کسی که قولنامه دارم فیش واریزی دارم ماشین دوسال دستم بود دوبار بیمش کردم ماشینو پس بگیرم .

خواهشا راهنمایی کنین من چطور میتونم به ماشینم برسم براش خیلی هزینه کردم میتونم فروش مال غیر شکایت کنم هز کسی که ازش خریدم اونم قولنامه ای خرید

پاسخ ها :

خرید مال غیر خودرو