مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

قبل از طلاق خودرویی به نام زن بوده
بعد از طلاق طبق توافق باید خودرو به نام مرد انتقال میشده
اما در خواستی از مرد صادر نشد
از طرف زن یک اطهار نامه جهت انتقال سند صادر شد اما پاسخگو نبود
بعد از یکسال بازهم پیگیری از طرف زن شد که مرد به صورت پیامک اظهار داشته هنگام استرداد جهیزیه و تخلیه منزل که با حکم و حضور پلیس صورت گرفت(منزل پدری زن ) مدارک تحویل نگرفته
و اظهار داشت مدارک دست مالک که زن هست می باشد.در صورتی که تمام مدارک دست مرد بوده حتی مدارک شناسایی زن که فقط مدارک زن موقع طلاق تحویل دادن ولی مدارک و اسناد ماشین دست مرد بوده.  به صورت پیامک اعلام کرد با همون توافق نامه دستی (نه وکالت نامه) بدون اطلاع خودرو فروخته و مالک که زن باشه باید خسارت تاخیر انتقال  سند برای مالک جدید جبران کند.در صورتی که مدارک و خودرو دست مرد بوده است.
حال ادعا مرد امکان پذیر است ؟
وکالت فروشی تنظیم نشده است فقط یک کاغذ دستی نوشتیم که ما امادگی انتقال سند داریم.
خودرو از اول تا کنون دست مرد بوده

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درهرحال بار اثبات ادعا به عهده ی مدعی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی مورد مطالعه و تدقیق قرار گیرند تا پاسخ مناسب حقوقی در این مقوله ارائه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به ارسال اظهارنامه و پیگیری مکرر به نظر ادعای ایشان بی پایه است
توجه داشته باشد هر مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی از طریق سایت هماهنگ کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باتوجه موضوع شما بهتر است، مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق دریافت دارید .