مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای افت قیمت

سلام وقتتون بخیر
من تصادف کردم ماشینم صفر بوده رفتم شورای حل اختلاف افت قیمت گرفتم با کارشناس
حالا میخوام شکایت کنم میگن دادگاه تو شهر متهم برگزار میشه منم امکان رفتن تا اونجا رو ندارم راه خیلی زیاده
میتونم تو دادگاه شرکت نکنم ؟ چکار باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

بهتراین هست حاضربشید
یامیتونیدوکیل بگیریدتوان شهر جای شما بره
اگرنشدلایحه بفرستید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله به شرطی که دادخواست درست و صحیح و اصولی نوشته شده باشد باید جامع و تخصصی باشد چرا که شما در جلسه حضور ندارید که دفاعیات داشته باشید صرف دادخواست است و باید دقیق نگارشته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا وکیل بگیرید یا یک لایحه توسط وکیل تنظیم کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یا وکیل بگیرید یا لایحه تخصصی تهیه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خود به دادگاه مربوطه شکابت خود را ثبت کنید.روز رسیدگی سعی کنید شرکت کنید یا وکیل بفرستید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
میتوانید زمان تشکیل جلسه لایحه دهید و یا اینکه وکیل بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخوست شما مطالبه وجه بابت خسارت وارده است که در داداگاه محل خوانده رسیدگی می شود .می توانید وکیل دادگستری انتخاب و معرفی نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دعاوی حقوقی مطالبه وجه ، اصولا دادگاه محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است و شما باید در جلسه رسیدگی حاضر شوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی ابتداء شکایت یا دادخواست خود را ثبت نمایید پس از آن وقت رسیدگی به شما ابلاغ می گردد که میتوانید برای آن نیز از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید یا در شهر مقر رسیدگی وکیل اختیار نمایید تا همه چیز بدون حضور شما انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل سکونت خوانده صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد.
اگر در جلسه دادگاه حاضر نشوید دادخواست شما رد خواهد شد.
می توانید از دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اصل نظریه کارشناس را می توانید برای شعبه پست کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید لایحه دفاعیه از طریی دفتر خدمات قضایی تقدیم نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیلی راحت است یک وکیل دادگستری بگیرید خودش امور مربوطه را انجام می دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام شما یا باید لایحه تقدیم کنید یا اقدام به اخذ وکیل کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

می توانید وکیل بجای خود بفرستید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله درست است. دادگاه محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است. می توانید در آن شهر وکیل بگیرید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید وکیل بگیرید و یا لایحه دفاعیه ارسال نمایید ‌.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام می توانید برای ادامه روند پرونده وکیل بگیرید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی درصورت امکان وکیل بگیرید و یا لایحه ارسال نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

در صورت ارجاع پرونده تصادف به دادسرای محل وقوع تصادف همان دادگاه دارای صلاحیت رسیدگی است ولی در غیر اینصورت دادگاه محل اقامت راننده مقصر خواهد بود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل تصادف خواهد بود و تصادف چه ارتباطی به شورا داره شما باید از دادسرا پیگیر میشدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چاره ای ندارید جز طرح شکایت . البته دادخواست را در شهر خودتان می توانید ارسال کنید و ادامه رسیدگی در شهر خوانده صورت می گیرد . می توانید در آن شهر وکیل اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید شرکت نکنید لایحه بفرستید که می توانید وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یا باید وکیل بگیرید و یا اینکه لایحه ارسال نمایید