مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر بعد از فوت

مستمری پدر بعد از فوت به دختر مطلقه که خارج از کشور است تعلق دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قانونا منعی ندارد هرچند بعضی از صندوق ها همکاری نمی کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعلق می گیرد.
توجه داشته باشید بعضی مواقع بیمه ایراد میگیره به جهت اینکه دختر درآمد کافی داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی بله دریافت مستمری امکان دارد
برای دریافت مستمری پدر ، دختر باید مجرد یا مطلقه باشد و فاقد شغل باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله مشکلی نیست والبته تحت شرایطی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک عدم اشتغال ودرامد است اگر درامد احراز شود خیر تعلق نمیگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ضوابط آن اداره ملاک عمل است. به طور کل، اول: باید منبع درآمد نداشته باشید دوم: می بایست حضوری به قسمت بازنشستگی و مستمری آن اداره مربوط مراجعه و اعلام حضورخود در ایران را اعلام نمایید و مدارک قانونی و لازم را ارائه دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که تاهل و اشتغال ایشان محرز نباشد تعلق می‌گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شغل یا همسر نداشته باشد بله تعلق می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زندگی در خارج اصولا دلیل بر عدم نیاز هست و بیمه ها همکاری نمی‌کنند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چه در خارج و چه در داخل کشور باید پیگیر بشید و مانع نداره و قابل پرداخت هستش

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورتی که بیمه بگیر جایی دیگر نباشید بله

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر بیکار باشد و وسیله ای برای امرار معاش نداشته باشد و خود نیز تحت تکفل دیگری نباشد و بیمه نباشد تعلق میگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

شرایط و نحوه برخورداری از حقوق متوفی، در صورت فوت بیمه شده بازنشسته، فوت بیمه شده از کار افتاده کلی مسـتمری بگیر یا فوت بیمه شده، ناشی از حوادث کار یا بیماری های حرفه ای می باشد.

افرادی که حقوق فرد فوت شده به آن ها، تعلق می گیرد، زوجه دایم متوفی، فرزندان دختر، در صورتی که فاقد شغل و همسر باشند، و سایر افراد واجد شرایط می باشند.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با ارائه گواهی انحصار وراثت تعلق می گیرد.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قانونا منعی ندارد هرچند بعضی از صندوق ها همکاری نمی کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بهتر است مطلع نباشند