مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صادر شدن حکم نهاییی دادگاه

سلام مدت زمان صادر شدن رای نهایی دادگاه برای افراد کلاه بردار چند روز طول میکشد البته اگه شخص کلاه بردار داخل زندان باشد ؟ [اعم از مدت زمان حبس و غرامت]

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی به پرونده ها معمولاً زمان بر است و ممکن است چند ماه طول بکشد.
البته در برخی موارد ممکن است بیشتر از یک سال نیز طول بکشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید.
میزان حبس بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلوم نیست ممکنه تا چندین ماه هم طول بکشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مدت زمان قابل پیش بینی نیست و به عوامل گوناگونی بستگی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رسیدگی به پرونده ها معمولاً زمان بر است و ممکن است چند ماه طول بکشد . البته در برخی موارد ممکن است بیشتر از یک سال نیز طول بکشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به جزییات پرونده و تراکم حجم پرونده ها در ان شعبه دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام،مراحل رسیدگی توسط قاضی انجام می شود زمانی را نمی توان مشخص نمود . لیکن رویه بر این است که پرونده های زندانی دار در الویت رسیدگی قرار دارند .