مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به علت ضرب و جرح با همسایه

سلام و وقت بخیر.
همسایه به دلایلی با توهین و تحریک بنده موجب شد تا به درب خانه وی بروم برای دفاع از خود چوبی به همراه داشتم که از آن استفاده ای نشد. بعد از باز کردن در طرف مقابل با تهدید با سنگ بزرگی چوب را از من گرفته و شروع به زدن بنده با سنگ و چوب کرده که آثار کبودی در بدن و شکستگی سر بنده با ضربه سنگ شده.شکایت کردم که پزشکی قانونی تایید کرده. ضارب بل کل منکر ضرب و جرح بنده شده و در کلانتری ادعا کرده من با زور درب اهنی حیاط را شکسته و وارد منزل او شدم و با او درگیر شدم که بنده یک شاهد خانم و یک آقا بردم که اصلا وارد حیاط او نشدم و درگیری در کوچه بوده. جواب تحقیقات محلی ضابت قضایی هم به نفع من بوده به عدم آسیب و عدم ورود من به منزل. و در گزارش تحقیقات آمده که همسایه ها لحظه ضرب و جرح من توسط ضارب را رویت کردند ولی به دلیل ترس از ضارب حاضر به امضای آن نشدند.بعد 24 ساعت همسر ضارب شکایتی مبنی بر ارعاب و افترا و قذف و تخریب و ورود به منزل و کبودی دست خود شده در صورتی در کلانتری به عنوان شاهد اظهارات همسر خود معرفی شده که همه شواهد بر علیه اوست و در روز قبل همچین ادعایی برای خود نداشته. این زن دو شاهد زن از خانواده خود بابت شکایت خود معرفی کرده. حال با توجه به مدارک و شواهد بنده در پرونده شکایت خودم شکایت این زن چه نتیجه ای در بر دارد؟ و بنده چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص و اعتبار دادن به شهادت شهود با قاضی رسیدگی کننده می باشد .