مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازمم از پارکینگ خانه

سلام در حال اسبابکشی به خانه 3 طبقه 6 واحدی با طبقه مجزا پارکینگ و متفی مشاعات که انباریها دور و کنار استخرست یک وانتبار لوازم خانگی نو و 300 دست البسه کاملا نو با عکس و رسید کلیه لوازمم از دیجی کالا و ترکیه حدود 400 میلیون جنس از کیسه های بسته که راننده در پارکینگ خودم خالی و رهاکرد و رفت بعلت دیربودن نصف شب ناچار تاکسی به منزل فعلی برگشتم متاسفانه حمله قلبی و 3 ماه بستری و زمستان سرد نوک کوه نتونستم برگردم وسایلمو بداخل واخد یا انباری ببرم وقتی برکشتم تماما خالی و سرقت شده! کلید فقط دست همسایه بالاییست و یکماه هم به املاک برای اجاره دادم که بسبار مشکوکم بهشون! هنوز گزارش ندادم لطفاا راهنماییم کنید چکنم ؟! دوربین فقط منزل روبرو دارد که مطمعن به لنز برد آن نیستم ! بیمه هنوز نگرفته بودم! خیلی ناراحتم جبران اونها 500 میلیونه! کمکم کنید لطفا .‌ از داخل واخد هم جنس کم شده و دزد قطعا کلید داشته . سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود گزارش کلانتری تنظیم و سپس طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گزارش کلانتری لیست اموال را دراورید و تحت عنوان سرقت شکایت کنید تا رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان سرقت شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.
به هر کسی که مظنون هستید می توانید در شرح شکایت اعلام کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما دیر عکس العمل نشون دادید و همین دیربودن باعث پاک شدن دوربین مداربسته میشه مگر اینکه نسبت به شخص خاصی اعلام شکایت کنید و گرنه به وسایل نمیرسید.کلید شما دست هر کی بوده همونو اعلام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از همه ساکنین و املاکی و مالک قبلی شکایت کن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از افرادی مشکوک می باشید یا مطمئن می باشید اموال توسط آنان سرقت شده می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفری نمایید.مدارک ومستندات خودرا نیز ارائه یا اعلام نمایید . در ضمن توجه داشته باشید چنانچه افرادی که از آنها شکایت می نمایید ، از سوی قاضی تبرئه شوند ، می توانند از شما به اتهام تهمت و افترا شکایت نمایند .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا بایستی با 110 تماس بگیرید جهت بازدید از محل سرقت و چگونگی وقوع سرقت گزارش تهیه و نحوه سرقت که داخلی است ویا غیره مشخص شود سپس در خصوص سرقت در کلانتری محل وقوع سرقت تشکیل پرونده پرونده شود وجهت راهنمایی بیشتر تلفنی تماس بگیرید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به تنظیم شکوائیه سرقت نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به مستندات و درخواست تحقیقات محلی شکایت سرقت را ثبت کنیدو نام افرادی که مظنون هستید را به عنوان‌ متهم بنویسید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه سرقت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام شکایت سرقت باید مطرح شود . از طریق وکیل اقدام بفرمایید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با 110 تماس بگیرید و سرقت را گزارش کنید به هر کسی که مشکوک هستید اعلام کنید تا نیروی انتظامی پیگیری نماید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد لیست اقلام به سرقت رفته تحت عنوان سرقت شکایت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وکیل اخذ نموده و در اسرع وقت شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از افرادی که به آنان مشکوک می باشید می توانید تحت عنوان سرقت شکایت نمایید اما با توجه به گذشت مدت زمان بسیار زیاد بار اثبات دعوی پایین است و بهتر است وکیل اختیار نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه سرقت بگیرید و شکواییه طرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق کلانتری موضوع گزارش ویا از، طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت سرقت نمایید واکر به کسی مظنون هستید معرفی نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت نماييد
آگاهي پيدا خواهد كرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

شکایت سرقت را ثبت و پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود از خدمات مشاوره سایت بهره مند شوید بعضی اقدامات نیاز به فوریت دارد