مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری مادرم

سلام وقت بخیر، پدر بزرگ مادرم ارباب بودن، که قبل از قانون تقسیم اراضی از دنیا رفتن، و فرزنداش بجز یکی دو تا از دختراش از روستا مهاجرت کردن به شهر و متاسفانه پیگیر زمینهای پدریشون نشدن، الان بعد گذشت تقریبا 60 سال آیا میشه ادعای ارث پدری کرد از وراث باقی مونده؟
چون مادر بنده تنها فرزند و تنها وارث پدرش هست و الان وضعیت مالی اصلا خوبی نداره و مستاجر هم هست، ولی فرزندان وراثی که تو روستا موندن وضع مالیشون خیلی خوبه، لطفا راهنمایی کنین، ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

ارث مادر ارث