مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام. چند ماه پیش شخصی از من به جرم "خیانت در امانت، کسب مال نامشروع، کلاهبرداری و سو استفاده از امتیازات" شکایت کیفری کرد و قاضی این ادعا را رد کرد و پرونده مختومه شد. حالا آیا من می توانم از وی بخاطر این اتهامات که به من وارد کرده شکایت و اعاده حیثیت کنم؟ و آیا این کار به سرانجامی هم می رسد؟ تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با سوء نیت از شما شکایت کرده می توانید شکایت کنید در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دید ادله ایشان چه بوده است و اگر دلایل بسیار ضعیف بوده باشد یا که مسئله حقوقی باشد بله هر زمان میتونید شکایت کنید ولی موضوع مهمتر اثبات آن است که اثبات نمی‌شود به عنوان وکیل پیشنهاد میکنم این کار را نکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورت احراز سوء نیت نتیجه خواهد داشت

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام ميتوانيد ولي بار اثبات بر دوش شماست و امكان موفقيت اندك است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید نتیجه بسیار مطلوبی به همراه ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید شکوائیه افترا را مطرح نمایید ولی شما باید عمد و سؤ نیت شاکی و واهی بودن دعوا را اثبات نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام این امکان وجود دارد ولی باید سو نیت ایشان را ثابت کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر تحت عنوان افترا قابل پیگیری است اما چون اصل بر برائت است یعنی فرد بی گناه است باید سونیت وی را احراز کنید اگر هیچ دلیلی اعم از شهادت شهود و سند برای این جرایم ارائه نداده باشند و موضوع جنبه حقوقی نداشته باشد قابل اثبات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات سوء نیت از سوی ایشان می توانید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اعاده ی حیثیت خیر ولی به جرم افترا میتوانید طرح شکایت کنید

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
شما می توانید شکایت مطرح کنید اما اثبات جرم افترا شرایط خاصی دارد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
تحت عنوان افترا می توانید شکایت نمایید ولی اثبات سوء نیت بر عهده شماست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات جرم افترا شرایط خاصی دارد.اگر سونیت ایشان را بتوانید ثابت کنید بله

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید بابت تهمت و افترا از ایشان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید شکایت نمایندگان مستحضر باشید که می‌بایست اثبات کنید که شخص در این خصوص سوء نیت داشته است است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر چرا که در مقام شکایت و احقاق حق بوده است( فاقد عنصر روانی جرم مگر سوء نیت وی را به طرقی ثابت نمایید)

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به اتهام تهمت وافترا شکایت نمایید. ملاک تشخیص ارتکاب جرم با قاضی است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تحت عنوان افترا قابل پیگیری است و باید سونیت وی را احراز کنید