مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو

سلام چند شب پیش دوستای برادرم برای تولدش اومده بودن جلوی درخونه براش کیک اوردن بدون اینکه سرو صدای خاصی برای همسایه ها ایجاد کنند بعد برادر دیگم
میخواسته غافلگیرش کنه یه بادکنک آب کرده بود از بالای پشت بوم میخواسته بندازه رو سر داداش دیگم افتاده روی یه ماشین 206 و غر شدش بعد برادرام صاحب ماشین و پیدا کردن که نه حقی به گردنشون باشه و هم جبران خسارتشو پدرم بپردازه اول مرده گفته سه و پونصد بپردازن
بعد برای صافکاری بابام کسیو معرفی کردن اونوقت آقاهه رفته گفته خوشم نیومده از طرف یه جای دیگه برده ماشینشو و از بابام سه و پونصد دیگه گفته بپردازن و پرداخت کردن حالا که الان ماشینش درست شده گفته پنجاه میلیونه دیگم بدن که ما همچین پولی رو نداریم بدیم و در ضمن اون آقا آدرس خونه مونه داده به زنش که بیاد جلوی خونه و بگه به بابام ماشین مال منه باید بیشتر پرداخت کنید کلی اعصاب بابام و خورد کرده در صورتی که اون آقا قبل ازینکه درخواست چندباره پول به مبلغ پنجاه میلیون کنه با پدرم سر قیمت خسارت ماشین توافق کرده بودند میشه بفرمایید ما چیکار باید انجام بدیم چون پدر من اصلا توان پرداخ پنجاه میلیون و ندارن؟!

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

ابتدا می‌توانید با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و جزئیات پوشش خسارت خودرو و شرایط پرداخت هزینه‌های جبران خسارت را بپرسید. همچنین، می‌توانید با طرف مقابل صحبت کنید و سعی کنید به توافقی برسید که به هر دو طرف منصفانه باشد.

اگر این امر به توافق نمی‌انجامد، شما می‌توانید با استفاده از یک وکیل، در دادگاه دفاع کنید. با این حال، باید توجه داشته باشید که رفتن به دادگاه ممکن است هزینه‌های بیشتری برای شما داشته باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط افت قیمت خودرو قابل مطالبه است آن هم با شرایط خاصی و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر درب منزل مزاحمت ایجاد کردند میتوانید از طریق 110 صورتجلسه و سپس شکایت کنید