مشاوره حقوقی رایگان - خودرو بدون سند

سلام وقت بخیر بنده تهران هستم میخواهم از نمایشگاهی در مریوان خودرویی بخرم که فروشنده میگوید مدارکش فابریک نیست یعنی خود ماشین مدل 1993 میلادی هست ولی مدارک برای خودرویی با مدل 1987 هست و در حال حاضر هم پلاک ملی روی خودرو هست و میگوید برای تعویض پلاک مشکلی ندارد اساتید لطف میکنید نظرتون رو بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نخرید مطلقا
و امکان تعویض پلاک هم وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.
ممکن است در زمان تعویض پلاک به این موضوع ایراد بگیرند و متوجه موضوع شوند