مشاوره حقوقی رایگان - امکان جمع آوری سرور از منزل شخصی مدیر ساختمان

درود
آیا مدیر ساختمان می تواند سرور دوربین مداربسته را در واحد خود نصب کند؟ و اگر پس از نصب یکی از مالکین خواهان جمع آوری سرور از منزل شخصی مدیر باشد ،آیا جمع آوری سرور از منزل مدیر امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر به حریم خصوصی افراد لطمه وارد می نماید .بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً دستگاه دوربین مداربسته در منزل مدیر ساختمان نصب می شود مگر اینکه ساختمان جای مطمئن دیگری برای نصب داش