مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در پارکینگ آپارتمان

سلام
ما 4 واحد هستیم
کلا دو پارکینگ داریم من واحد یک و بعدی واحد 2
واحد 3 و 4 پارکینگ ندارن
اما توی پارکینگمون سه تا ماشین جا میشه
یعنی پشت ماشین منم یکی جا میشه
حالا من دوتا ماشین دارم با واحد دو‌هماهنگ‌کردم که ماشینمو پارک کنم
ایشونم‌گفت اشکالی نداره بزار اما سوییچ رو روش بزار که من خواستم دربیام‌جابجا کنم
حالا یه دوسه ماه اینجوری کردیم الان
واحد هایی که پارکینگ ندارن اعتراض کردن که چرا تو دوتا ماشین پارک میکنی
در صورتی که اونا پارکینگ ندارند و من در پشت ماشین خودم پارک‌میکنم
خواستم بدونم اونا حق اعتراض دارن؟توضیح میدین چطور

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر مساحتی که اضافه مانده است جز حیاط اپارتمان و مشاعات باشد هیچکدام از واحد ها حق استفاده شخصی بدون رضایت سایر واحدها را ندارد بنابراین اگر ماشین دوم را در قسمتی از پارکینگ اختصاصی خود پارک میکنید موردی ندارد اما اگر در حیاط مشاع پارک میکنید باید واحدهای دیگر اذن دهند.