مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام من فروشگاهی که کار می کردم اول یک قرارداد 6 ماهه باهام بستن که نسخه ای ازش بهم ندادن و بعدش هم تمدید نشد و 30 میلیون سفته ازم گرفتن . بهمن 1401 استعفامو فرستادم واسشون و 1 اسفند اومدم بیرون .
الان اولا میگن باید یک جلسه برگردین انبارگردانی کنیم دوما صاحب برند که دبی هست می گه نمی دونم سفته ها کجاست ؟
تا چند وقت دیگه سربازی باید برم لطفا بگین پیگیری سفته هام چقدر ممکنه طول بکشه و چیکار باید بکنم ؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سفته حسن انجام کار