مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

با سلام و خسته نباشید
ببخشید من یه سیم‌کارت دارم که ب اسم بابام هستش...
اگه بخواد از سیم‌کارت پرینت بگیره امکان داره تموم چیزایی که گفتگو شده و پیام هایی که فرستاده شده رو بخونه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما به عنوان مالک سیم کارت صرفاً می تواند پرینت سه ماه گذشته را بگیرد که در این پرینت فقط تعداد پیامک ها و تماس ها و شماره های که باهاش در ارتباط بودید اعلام می شود و محتوای پیامک ها قابل مشاهده نیست.
برای اخذ محتوای پیام ها باید شکایت کند و با دستور قضایی می توان پرینت شش ماه گذشته را گرفت که در این صورت محتوای پیام ها نیز با دستور قضایی اخذ می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اخذ پرینت از پیام ها و تماس های ورودی وجود نخواهد داشت مگر با دستور مقام قضایی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای گرفتن و رسیدن به ریز مکالمات باید دستور قضایی باشد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خیر ، فقط مخاطب ها امکان دست یابی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی وقت شماره تلفن ها قابل پرینت میباشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر در پرینت تلفن های همراه از شرکت مخابرات مربوط به آن تنها تماسهای گرفته شده از گوشی شما به همراه زمان و تاریخ نشان داده میشود پیامک ها و محتوای آن قابل پیگیری نیست همچنین تماس هایی که دیگران باشما گرفته اند نیز قابل شناسایی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود حتی اگر فرو از سیم کارت خودش نیز بخواهد پرینت بگیرد بایستی با حکم قضایی باشد و راسا نمی تواند اقدام به پرینت کند. مثلا باید طرح شکایتی کرده باشد که قاضی بر اساس آن دستور پرینت پیامک ها را صادر کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ دستور استعلام قضایی امکان پذیر است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
متن پیامک ها درصورت اخذ دستور قضایی امکان پذیر است.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با توجه به اینکه ایشون مالک سیمکارت هستند میتوانند ریز مکالمات و پیامکها رو بگیرند اما محتوای گفتگوها رو نمیدهند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شرایط دریافت پرینت مکالمات همراه اول بصورت حضوری
حضور صاحب سیم کارت
تکمیل فرم درخواست ریزمکالمات
کارت شناسایی : شناسنامه جدید ،کارت ملی جدید

پرینت ریز مکالمات فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب می باشد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا تماس های ورودی و خروجی قابل دریافت است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله می تواند از مخابرات درخواست نماید . بعضی از اپراتورها دستور قاضی را می خواهد به خصوص اگر خط اعتباری باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعداد پیامک ها و تماس ها و شماره های که باهاش در ارتباط بودید اعلام می شود و محتوای پیامک ها قابل مشاهده نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر