مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت

باسلام خدمت شما عزیزان بنده 13 سال پیش در شرکتی مشلول به کار بودم به عنوان کارگر ساختمانی یک روز در حادثه ای کمرم اسیب دید و عمل جراحی کردم که بعد از 4ماه کارفرما منو اخراج کردن و من بیمه بودم و شکایت کردم ولی به دلیل نداشتن پول با مبلغ ناچیزی رضایت دادم و هیچ جای دیگر نتوانستم مشغول به کار بشم به دلیل ناتوان شدم و هیچ کار سنگینی نمیتوانم انجام بدم دکتر هم رفتم گفتن بایستی دوباره عمل بشی عاجزانه از شما دوستان میخواهم منو راهنمایی کنید ایا من می توانم دوباره شاکی بشم باتشکر همراه بنده منتظر پاسخ شما عزیزان هستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما حادثه رخ داده و دچار اسیب شده اید میتوانید با ادله کافی تقاضای از کار افتادگی کلی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید برای از کارافتادگی اقدام‌کنید اما عدول از رضایت مسموع نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر شکایت بدون قید و شرط داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
برای کارافتادگی می توانید از بیمه پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما این که شما می توانید شکایت کنید تردیدی وجود ندارد منتها بحث اثبات مسئله �ی دشوار است باید مکالمه طرفین صورت بگیرد تا مشخص شود آیا اسناد و مدارک در اختیار شما می‌تواند این جرم را اثبات کند و کمکی به شما نماید یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدول از رضایت در قانون پذیرفته نیست تحت شرایطی میتوانید برای از کار افتادگی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد
ولی شما باید با ارائه مستندات و مدارک اثبات نمایید که بیماری جدید ناشی از حادثه سابق بوده است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باسلام-شکایت کیفری شما با رضایتی که دادید مختومه شده و شما می توانیدبرای کارافتادگی از بیمه پیگیر باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که آسیب وارده بدون دخالت و تقصیر از سوی شما باشد می توانید درخواست خود را ارائه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر رجوع از گذشت امکانپذیر نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر اگر یک بار رضایت دهید امکان شکایت مجدد برای شما وجود ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادنامه ان پرونده را دارید می توانید به استناد ان دادنامه و ماده 15 قانون آیین دادرسی کیفری و قانون مسئولیت مدنی دادخواست مطالبه خسارت و ضرروزیان از جرم بدهید به دادگاه حقوقی محل کارفرما.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به این که مدت زیادی گذشته است و اگر رضایت کامل داده باشید یعنی رضایت خود را مشروط نکرده باشید نمی توانید رضایت خود برگردید

زهرا سادات موسوی عادل

زهرا سادات موسوی عادل :

اعتبار امر مختومه را دارد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام نمی توانید شکایت کنید اعتبار امر مختومه را دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

رجوع از گذشت شما برطبق قانون امکان ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.
سوال کلی است.ایا اعلام رضایت به کارفرما تحویل داده شده،یا بعد از پیگیری در اداره ی کار در پرونده اعلام رضایت شده.در صورت اول چنانچه تمام حق الزحمه ی شما پرداخت نشده برای مازاد امکان پیگیری است.در صورت نیاز به مشاوره از طریق سایت با وکیل تماس بگیرید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بستگی به مفاد رضایت صورت گرفته دارد. اصولا شکایت بعد از رضایت مسموع نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه رضای داده اید عدول از رضایت مسموع نمی باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر گذشت کلی از شکایت فوق نداده باشید می توانید مجددا اقامه دعوا نمایید در صورتی که وضعیت فعلی ناشی از حادثه سابق که بدون تقصیر شما واقع شده است باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بررسی اعتبار رضایتنامه، اعم از رسمی یا عادی بر عهده قاضی‌ای است که پرونده تحت نظر او جریان دارد و در حال رسیدگی است. عدول از گذشت در امور کیفری به صراحت ماده 23 قانون مجازات اسلامی مسموع نیست بنابراین در صورت ارائه هر نوع رضایتنامه توسط متهم یا محکوم‌علیه و انکار و نفی آن توسط شاکی یا محکوم‌له، قاضی پرونده موضوع را راسا بررسی کرده و به اصالت رضایتنامه رسیدگی می‏‌کند. در صورت احراز صحت آن، به آن ترتیب اثر خواهد داد.