مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

من با یکی از همسایگان جرح و بحث داشتیم و اون خانوم با فحش رکیک اینا رفت داخل خونه همسر من شب اومد نرفت در خونشون شب بعد رفت با اقاشون حرف بزنه اقاشون باز توهین و هول دادن و دعوا ک در دعوا همسر.من تنها بودن ایشون خانمشون و پسرشون هم میزدم ولی همسر من زخمی نشد ایشون رفتن داخل خونه تا اومدن مامور ک من زنگ زدم اومدم گفتن ایشون خونی هستن حالا دادسرا رفته شکایت توهین ب من و همسرم منع تعقیب شده و ما اعتراض زدیم دوباره ولی شکایت اون آقا ک خونی شدن قرار جلب به دادرسی شده یعنی چی الان ما محکوم شدیم والا همسر من اصلا نزده بنده خدا نمی‌دونم چطور خونی شده رفته داخل خونه شاهدی هم نداشت تو‌ساختمون خودمون چهار نفر بودیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادسرا اتهام شما را وارد تونسته و پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال کرده است.
پرونده بعد از ثبت در دادگاه تعیین شعبه میشه و به شما ابلاغ میشه که در جلسه رسیدگی حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر در جلسه دادگاه دفاعیات شما موثر باشد و ثابت شود شما طرف مقابل را نزده اید حکم برائت صادر خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور قرار جلب به دادرسی ، پرونده به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد و شما باید در ‌ جلسه دادرسی دفاع نمایید
و در صورت اثبات جرم مجازات دیه خواهید داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.