مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان خسارت تخلف فروشگاه اینترنتی

با سلام و عرض ادب
خسته نباشید میگم بهتون
من تاریخ 20 اسفند از یک فروشگاه اینترنتی سفارشی انجام دادم 3 روز بعد پیگیر شدم که چرا سفارش من تحویل داده نشده گفتن پیگیری میکنیم
یک مرتبه ظهر و یک مرتبه شب هر روز من تماس میگرفتم و جریان رو از ابتدا تعریف میکردم و میگفتم قرار شد خبرم کنید پیگیری کردید؟ میگفتن اطلاع میدیم از روز 23 اسفند تا روز 15 فروردین کار آزار دهنده هر روز من همین بود و در اخر بهم گفتن این کالا موجود نیست بهشون گفتم پس مبلغ رو عودت بدید گفتن باشه به مدت سه روز هم پیگیر پولم بودم و امروز و فردا میکردن تا در نهایت مجبور شدم از طریق سایت اینماد شکایت کنم وقتی دیدن موضوع حیاتی هست براشون مبلغ پرداختی رو برام واریز کردن
الان میخواستم بدونم میزان خسارت 1 ماه معطلی و سرکار گذاشتن بنده و اعصاب خوردی و تماس هایی که میگرفتم چه مقدار هستش؟
میزان مبلغ پرداختیم 463 هزار تومن بوده است که دقیقا همین مبلغ رو بعد از 1 ماه پیگیری های شدید مجبور شدند بهم عودت بدن
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان