مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

حدود دو ماه پیش در تاریکی شب پس از فعال نمودن دزدگیر ازمنزل خارج شدیم که حدود یک ساعت بعد دزدگیر فعال و خانم همسایه متوجه و یکی از دزدها را که البته با ماسک و کلاه بودن میبیند که دزد با ایشان میگه برو داخل . بعد از یک ماه آگاهی با بنده تماس گرفت و گفت دزد پیدا شده و شاهد را بیار جهت تکمیل پرونده و شاهد را که بردیم پس از روئیت چند عکس دزد را شناخت و سپس خود دزد را به همراه چند دزد دیگر آوردن باز هم شناسایی کرد حتی تن صدا و لهجه اش
و قد و قامت را هم شناسایی کردو آگاهی گفت طبق مستندات پرونده و اظهارت شاهد دزد شما همین هست البته دزد اعترافی نکرده است .میخواستم بپرسم با توجه به موارد مذکور آیا قاضی با توجه به عدم اعتراف دزد ما را محکوم به رد مال میکند؟ معمولا چند ماه طول میکشه؟ردمال اتفاق میفته ؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

اگر ادله اثبات دعوی شما کامل باشد حکم به محکومیت سارق و رد مال داده می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و شهادت شهود اظهارنظر خواهد کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بازپرس اگر تایید کند و کیفرخواست صادر کند دادگاه معمولا حکم صادر می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و