مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و اخاذی

سلام ووقت بخیر
بنده درجایی مشغول ب صندوقداری هستم ک قراردادم تموم شده ومیخوام که ازشغلم خارج شم امامدیراون فروشگاه سفته هاومدارکم روبهم نمیدن ومیگن که یابایدجایگزین بیارم وسفته هام روپس بگیرم یااگرخواستم برم سفته هام رواجرامیزارن
ممنون میشم پیگیری کنیدمرسی

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
شرایط قراردادتون به چه صورت بوده؟ اگر برای استعفا دادن شرایطی پیش بینی شده رعایت کنید(مثلا یکماه قبلتر مکتوب اعلام نمایید)
بعد که شرایط را رعایت کردید و کارفرما سفته ها را نداد
به کارفرما اظهارنامه ارسال کنیدکه درصورت عدم استرداد سفته ها ظرف چند روز، اقدام قضایی خواهید کرد