مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام الان مدت 3 ساله که همسرم از طریق اداره ثبت و مجدد از طریق دادگاه یک چهارم حقوق منو دریافت میکنه.من در خواست اعسار دادم و بعد از قطعی شدن رای اعسار در دادگاه تجدید نظر استان مرکزی علاوه بر پرداخت سکه هنوز یک چهارم حقوقم کسر میشه در واقع حکم قطعی اجرا نمیشه و بیچاره شدم.
دادخواست باز شدن حساب برای رییس شعبه اجرا احکامم نوشتم که فرمودن حسابهات باز میشه بجز حساب حقوقت.و اینکه توضیح دادن که این جزء قانون جدیده.نمیدونم چکار کنم یه راهنمایی میخوام.لازم به توضیح است که توی این 3 سال بیشتر از 200 میلیون از حقوقم برداشت کردن و اصلا جزء سکه ها حساب نشده
خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اجرای احکام در این خصوص لایحه دهید تا محاسبه گردد