مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام خدمت شما. من چندروز پیش با موتورم داشتم میرفتم سرکار که درچهارراه یک ماشین اومد وزد به موتور من و باعث شد کف پام 21تا بخیه بخوره و یکی از ناخنهای پام افتاد. من چون فکر کردم چیز مهمی نیست گفتم منو ببر بیمارستان خرج بیمارستانمو بده 110 دیگه نیاد وسیله هارو بخوابونه رفتیم بیمارستان خرج بیمارستانو داد واونجا رضایت دادم تا 110 نیاد ولی الان دکتر گفته دوهفته فقط بخیه باید بمونه توپات پاموهم نمیتونم بزارم زمین. میخوام بدونم دوباره میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رضایت داده اید امکان شکایت وجود ندارد مگر اینکه رضایت ایراد قانونی داشته باشد