مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام همسرم تونست حکم طلاق از شعبه 282 بگیره البته مهریش 500سکه بوده که ادعا کرده منهای 50 تا سکه بقیه رو میبخشه و قاضی هم حکم طلاق داده.ولی حکم مهریه مربوط به شعبه 281 هستش .حالا میخواستم بدونم میتونم این حکم از شعبه 282 به 281 ببرم.اصلا هیچ تاثیری در مهریه داره و میتونم کم کنم یا نه.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در پرونده طلاق مهریه را بخشیده باشد طبق حکم طلاق باید مهریه پرداخت بشه و شما می توانید رای طلاق را به شعبه مهریه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ‌‌شما مبهم‌ است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تاثیری ندارد پرونده مهریه خود را پیگیری کنید اگر لازم شد اظهارات ان پرونده را ضمیمه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در شعبه دیگر در خصوص مهریه رای صادر شده به رای طلاق اعتراض کنید تا نقض شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موثر است ایشان در ازای بخشش مهریه طلاق خلع گرفته اند ،
ضمن لایحه تخصصی دادنامه و اظهارات شعبه 282 را به شعبه 281 ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با محکومیت به پرداخت اگر نظرات تاثیر در کاهش مهریه است خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک اشتباه اداری است و تاثیری در اصل قضیه و حکم صادر شده ندارد و در هر صورت و از هر طریقی قابلیت اجرایی خواهد داشت و این اشتباه که بیان کردید تاثیری نخواهد داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون حکم طلاق رو درصورت بخشش قسمتی از مهریه گرفته ممکن است تاثیر داشته باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله در زمان جاری شدن صیغه طلاق به جز 50 تا، بقیه بذل شده و در سند رسمی طلاق بذل نوشته می شود . موضوع شعبه 281 منتفی می شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر محکومیت شما اگر قطعی شود فرقی نمی‌کند که چه شعبه ای آن صادر کرده است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما ملزم به پرداخت 50 سکه می باشید.

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
بله اون 50 سکه رو که بذل کردن رو بایستی اجرای احکام محاسبه کنن و یا اگر پرونده فعلا در حال رسیدگی به شعبه رسیدگی کننده به مهریه ارائه بدین

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
بله حتما موثر میباشد اگر پرونده در شعبه281 هنوز درجریان است طی لایحه ای دادنامه شعبه282 را به شعبه 281 اطلاع دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دعوای مهریه 1 دعوای مالی می‌باشد و ارتباطی به طلاق ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضمن لایحه تخصصی دادنامه و اظهارات شعبه 282 را به شعبه 281 ارائه دهید شما باید 50سکه را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از مهریه زوجه فقط 50 سکه قابل مطالبه است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله قطعاً بخشش مهریه توسط ایشان ابراء از 450 اما آن 50 تارا باید بدهید