مشاوره حقوقی رایگان - چک در وجه

با سلام لطفا بنده رو راهنمایی کنید 2روز دیگه وقت دادگاه بدوی بنده بابت چک 2تا 10میلیون تومانی، تامین خواسته بندرو زدن پول پیش خانه ام در حسابم امد که بستن، موضوع اینه سال 95 مبلغ 50ملیون شوهر عمه خانومم به حساب بنده ریخت که من با برادر زنم شریک بودم اول فقط از اون 1فقره چک 80میلیونی داشت زد بنده حدودا 30میلیون به حساب همین اقا پول ریختم و بردار زنمم بهم خیانت کرده بود سال 97 بردار زنم از چکهایی من 7فقره 10میلیونی نوشت و در وجه این اقا، پدر زنمم بود اما اونم همجوره به من و دخترش خیانت کرد ما قرار بود چکارو با هم پاس کنیم وارد کننده صنعت چاپ بودیم که تمام پولهارو برداشتن و کسی که چک داده شد از من شکایت کرد تمام شاهدان از خوانواده همسرم هستن فقط همسرم با بنده هست، توروخدا راهنمایی کنید اینا با 1بچه 1سالو نیمه منو از عرش به فرش رسوندن که پول وکیلم نداریم حتی

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام فکر کنم پیامتون دیر دیدم شماره تلفن من 09151575460چناتچه هزینه وکیل ندارید تماس بگیرید من بدون هزینه راهنمایتون میکنم یاواضح تربنویسید جریان چی بوده