مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به منزل همسایه

سلام
منزل ما جنوبی هست یک آپارتمان 3 واحدپشت زمین ما احداث شده در واقع آپارتمان شمالی هست ودیوار مشترک داریم درقسمت شمالی زمین ما حیاط خلوت به عرض 2 مترگرفتن وبرای هرواحد به سمت منزل ما 4 پنجره به ابعاد 1/5 در 2 متر نصب کردن باز شو پنجره ها 1/5 متر هست حیاط خلوت را شیروانی کردن شیب به سمت حیاط ما آشغال می ریزن می آد حیاط ما
پنجره ها مدام بازه چون آشپزخونه هست واتاق خواب نگاه می کنن تذکر دادیم گفتن هر کاری دوست دارید انجام بدید هر جا دوست دارید برید البته یکی از صاحبین ملک وکیل هستن می خواستم ببینم از نظر شهرداری وقانون کارشون درسته چه اقدامی می توانیم بکنیم به کجا مراجعه کنیم
ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می‌توانید به اداره بهداشت اطلاع بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی شکوائیه تخصصی علیه ایشان تنظیم نمایید
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید.
توجه داشته باشید اگر ساخت و ساز قانونی باشد طرح دعوی نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی میتوانید شکایت ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید با استناد به ماده واحده علیه بهداشت عمومی شکایت نامیید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا لازم است که از طریق شهرداری پیگیری شود و در صورتی که پاسخگو نبودند از طریق دادگاه اقدام کنید. این امر به این دلیل است که اگر ساخت و ساز قانونی باشد طرح دعوی در دادگاه نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید با مجوز انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به شهرداری مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شهرداری مربوطه پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . مقررات شهرداری ، پروانه ساخت صادر شده و پایان کار شهرداری حاکم است . به شهرداری مراجعه نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام، برای حل این مشکل شما می‌توانید به دو راه مختلف روی آورید. اولین راه می‌تواند این باشد که با همسایه صحبت کنید و ایشان را در مورد مسئله‌ی آشغال ریزی در حیاط خلوت با خود مطلع کنید و از ایشان درخواست کنید که تا حد امکان هیچ آشغالی در این حیاط خلوت نریزند

در صورتی که با همسایه توافقی بر سر این مسئله یافت نشد، شما می‌توانید با واحد مسکونی خود به شکایت رسمی از سازمان شهرداری پرداخته و از پلیس برای کمک خودداری از آشغال ریزی از حیاط خلوت استفاده کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر بدون جوازشهرداریست ازانجاپیگیری کنید.وگرنه میتونید مقابل آنهادیواربکشیدونورانهاراکم کنیدتامجبوربه مصالحه شوند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
میبایست پروانه ساختمانی بررسی شود
اگر خلاف پروانه ساخته شده میتوانید اقدام کنید
همچنین ممکن است تحت شرایطی شکایت کیفری مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی قابل انجام باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری شود و سپس

از طریق دادگاه اقدام کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا از طریق شهرداری اقدام نمایید. همچنین می توانید اقدام به ارسال اظهارنامه و دادخواست مزاحمت نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و گفتگوی در خصوص جزئیات موضوع
جهت ارائه راهکار مناسب قانونی است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر دیوار مشترک دارید میتوانید دیوار خود را تاجاییکه جلوی پنجره همسایه را بگیرد بالا ببرید.