مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به منزل همسایه

سلام
منزل ما جنوبی هست یک آپارتمان سه واحد پشت منزل ما ساخته شده در قسمت شمالی حیاط ما حیاط خلوت گرفتن و برای هر واحد 4 پنجره 1/5 در 2 متر نصب کردن وقسمت باز شو پنجره ها 1/5 هست وهمیشه پنجره هابازن آشغال می ریزن نگاه می کنن تذکر دادیم گفتن هر کاری دوست دارید انجام بدید آیا از نظر قانونی راهی هست به نتیجه برسیم شهرادری بریم یا دادگاه البته یکی افراد این واحد خودش وکیل هست
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ خود را دریافت کرده اید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت مزاحمت و اقدامات علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نام می توانید با استناد به ماده واحده علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر جایی که قرار است روزنه یا پنجره خیلی کوچک باشد بزرگتر ساخته شود با مراجعه به شهرداری ایشان را الزام به تخریب و تغییر پنجره خواهند کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به شکل جامع و کامل پاسخ داده شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان مزاحمت و اقدام علیه بهداشت عمومی میتوانید شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام، برای حل این مشکل شما می‌توانید به دو راه مختلف روی آورید. اولین راه می‌تواند این باشد که با همسایه صحبت کنید و ایشان را در مورد مسئله‌ی آشغال ریزی در حیاط خلوت با خود مطلع کنید و از ایشان درخواست کنید که تا حد امکان هیچ آشغالی در این حیاط دور نپردازند و اگر لازم بود آن‌ها می‌توانند از ظرفیتی که در اختیار دارند استفاده کنند.

در صورتی که با همسایه توافقی بر سر این مسئله یافت نشد، شما می‌توانید با واحد مسکونی خود به شکایت رسمی از سازمان شهرداری پرداخته و از پلیس برای کمک خودداری از آشغال ریزی از حیاط خلوت استفاده کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی

مزاحمت و اقدامات علیه بهداشت عمومی

شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به شهرداری مربوطه مراجعه کنید
همچنین می‌توانید با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود
و نیز می‌توانید با190تماس بگیرید....

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

سلام
بدوا از طریق شهرداری اقدام نمایید. همچنین می توانید اقدام به ارسال اظهارنامه و دادخواست مزاحمت نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یا به شهرداری گزارش کنید تا اقدام به تخریب پنجره های رو به حیاط شما گردد و یا میتوانید مقابل پنجره ایشان دیوار بکشید و تا بالا بروید