مشاوره حقوقی رایگان - احتمال ادعایی خیانت در امانت ملکی خانه توسط همسرم

من و همسرم در سال 1396 خانه‌ی طرح مهری را که در مالکیت هر دو بود به فردی فروختیم و قرار شد تا مبلغ بدست آمده را برای خرید ملک خانه در شهر قم اختصاص دهیم البته در مورد خرید ملک همسرم گفت که چون بنده کارم در تهران بود میروم و خانه را به اسم خودم قولنامه می کنم و بعد از آمدن و برای سند چون یک دونگ از سه واحد بود شش دانگ بود باهم سند میزنیم. البته بعد بازهم گفت چون کار اداری دار و مالیات و مخارج بیشتر می شود بزار به اسم بنده باشد وقتی این کارها انجام شد به دو دانگ را تقسیم یه یک دانگ و نصف می کنیم که بعدها با دلایل و مسائل که پیش آورد به اسم بنده تا کنون نکرده است و سر همین مسئله دعوا کرده و حتی شکایت نموده است. حالا سوال من این است که بنا به عرف نه قرارداد با بنده ایشان از اعتماد من سواستفاده در خرید مال و به اسم زدن نموده آیا می توانم با طرح دعوای خیانت در امانت از لحاظ حقوقی بپردازم و نیاز به چه کارهایی هست؟
همسرم قبول دارد من هم پول داده ام یا قولنامه خانه قبلی به اسم هر دو بوده و حتی مدارکی موجود هست. البته می گوید مادرم مبلغ ی که بعنوان قرض‌الحسنه کمک برای خرید به ما داده را پس ندادی و حقی در ملک نداری و سند هم به اسم من هست برو هرکاری میخواهی بکنه و تو نمی توانی کاری انجام بدهی.
ممنون از پاسخ گوییتان.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیانت در امانت جرم است وبارکیفری دارد نه حقوقی. درضمن شما برای هر ادعایی باید مدرک ودلیل ارائه نمایید