مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل قسط مهریه

سلام خسته نباشید قسط مهریه هرماه یک میلیون و هر سه ماه یک مثقال طلا من پام پلاتین اینقدر نمیتونم پرداخت کنم اعتراض زدم هنوز جوابش نیومده و سه سال خانمم خونه را ترک کرده درخواست طلاق کرده و یک پسر هشت ساله دارم من زنمو دوست دارم نمی‌خوام طلاق بدم خواهشن به من کمک کنید چکار کنم برای تعدیل قسط و برگشت خانمم لطفاً کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پس از قطعیت دادنامه اعسار ، می توانید دوباره دادخواست تعدیل اقساط مهریه را به دادگاه تقدیم نمایید .
در خصوص همسرتان، دادخواست الزام به تمکین زوجه را به دادگاه خانواده تقدیم نمایید .
تشخیص صدور حکم طلاق با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....
زوج میتواند ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کند
چنان‌چه اعسار داده و توانایی ندارید میتوانید تقاضای تعدیل کنید
وانگهی
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.....
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تعدیل باید دادخواست مناسب ثبت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست تعدیل مهریه دهید و باید ایشان را به ادامه زندگی متقاعد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل بدهید.
توجه داشته باشید برای دادخواست تعدیل باید مدتی گذشته باشد و از تاریخ صدور حکم قیمت طلا بیشتر شده باشد و یا تغییراتی در میزان درآمد شما بوجود آمده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تعدیل اقساط مهریه را به دادگاه تقدیم نمایید .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

امیدوارم در اعتراضی که کردید اقساط رو تعدیل کنن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دادخواست تقاضای تعدیل اقساط بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم مهریه از حقوق مالی زوجه است و می‌تواند آن را مطالبه کند هر زمان که بخواهد ولی تعدیل اقساط نیز حق شماست و میتونید تعدیل را بخواهید ولی اینکه قبول واقع شود یا خیر بستگی به این موضوع دارد که از زمان حکم تقسیط تا الان که دوباره تعدیل آن را خواستید چه زمانی گذشته است و چقدر در اوضاع مالی شما تغییر ایجاد شده ‌ نکته آخر اینکه زندگی بدون علاقه متقابل راه به جایی نمیبره و علاقه باید دو طرفه باشد پیشنهاد میکنیم از مشاورین خانواده کمک بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست تعدیل و تقسیط پرداخت محکوم به را مطرح نمایید