مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام.بچه ی سه ماهه دارم میخوام اسمشو از آرین به امیرعلی تغییر بدم امکانش هست؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است
لکن بهتر است بگذارید به سن 18سال برسد و خودش نام جدید را انتخاب کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید از طریق ثبت احوال اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

به دو روش میسر است خواسته ی شما

روش اول
مراجعه به اداره ثبت احوال در مورد اسامی که در قانون پیش‌بینی شده‌است.

روش دوم
مراجعه به دادگاه در مورد اسامی که صریحاً در قانون به آن‌ها اشاره نشده‌است.

با ارائه دلایل محکمه پسند از طریق دادگاه اقدام نمایید

ضمن اینکه برای اقدام و تغییر آن به اسم مذهبی منتخبیتون از طریق دادگاه مقدور خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ، امکان تغییر نام وجود دارد و منع قانونی در این ارتباط وجود ندارد.

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می بایست دادخواست تغییر نام مطرح نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

قطعا امکان تغییر اسم وجود داره و میشه انجام داد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما بدوا درخواست خود را به اداره ثبت احوال ارائه دهید و درصورت عدم موافقت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال ارائه دهید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به ثبت احوال مراجعه نمایید . چنانچه امتناع ورزیدند در دادگاه دادخواست طرح نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

پدر طفل با دادن دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال می‌تواند این کار را انجام دهد