مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام من با پسرعموهام بحث زمینی داشتم و مجبور شدم وکیل بگیریم و وسطای کار وکیل رو کدش بسته ن که دیگه نمیتونه وکالت کنه و من مجبور شدم یه وکیل دیگه بگیرم و الان بعد از یک سال کد وکیل باز شده و می‌تونه وکالت کنه آیا این وکیل اولی می‌تونه از من درخواست حق وکالت کنه درحالی که قانون ایشون رو عزل کرده بود و آیا من این حق رو داشتم یه وکیل دیگه بگیرم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به میزان اقدامات انجام گرفته توسط ایشان مستحق حق الوکاله می باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکیل اول تا میزان عملی که انجام داده مستحق حق الزحمه میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حق الوکاله وکیل را بر اساس اقدامات انجام داده برای شما ، پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به میزان کار وکیل قبلی دارد و متن قرارداد شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکیل اول تا میزان عملی که انجام داده مستحق حق الوکاله میباشد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

شما می تونید هر زمانی وکیل بگیرید و یا عزل کنید وکلا به نسبت عملکرد و قراردادی که با شما دارند میتونن حق الوکاله مطالبه کنن باید قرارداد شما با وکیل اولی مطالعه بشه و عملکرد ایشون ارزیابی بشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به کاری که روی پرونده انجام داده مستحق دریافت حق زحمه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حق داشتی و ایشان نمیتونه بیشتر از آن چیزی که قبلاً گرفته درخواست کند مگر شما دوباره بخواهید ادامه دهد، اما اگر هیچ پولی بهش ندادی و ایشان قسمتی از کار را جلو برده تا همان اندازه حق دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد شما دارد با وکیل محترم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام طاهر اپلیکیشن وکالت نموده است مستحب حق الوکاله می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ حق اخذ حق الوکاله را نخواهد داشت . اساسا وکیل زمانی که عزل می شود به این معنا می باشد که ارتباط قراردادی خویش با موکل قطع شده است و دیگر هیچ ارتباطی با یک دیگر نخواهند داشت .

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بله شما ازاد بودین که وکیل دیگه ای بگیرین و وکیلی که قانونا از وکالت منع شده باشه و کار شمارو هم‌انجام نداده باشه، هیچ وجهی نمیتونه ازتون مطالبه کنه.
اما اگه خودتون وکیلتون رو عزل کرده باشین، ایشون حق مطالبه حق الوکاله رو دارن

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانستید عزل کنید و وکیل هم نمی تواند حق الوکاله ی دیگری بگیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر حق دریافت حق الوکاله ندارد شما حق وکیل جدید داشتید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

وقتی وکیل نمیتونه امور وکالتی رو انجام بده قطعا وکالت باطل میشه و موکل حق اخذ وکیل مجدد رو داره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است اینگونه موارد را مسالمت آمیز با وکیل خودتان حل و فصل کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. حقوق قبل ازعزل را اگر کاری انجام دادن را باید پرداخت کنید.حقوق ازمقطع عزل قانونی بهعده شما نمی باشد. شما حق داشتید وکیل بگیرید.همانطور که حق دارید وکیلتون رو عزل کنید

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام بله حق انتخاب وکیل داشتید اگه منظورتون کد وکیل بسته شده یعنی تعلیق در وکالت داشته و اقدام حقوقی انجام نداده که بخواد حق الوکاله بگیره

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به دادسراي انتظامي مراجعه نمايد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به مبزان اقدامات انجام پذیرفته شما باید حق الوکاله ایشان را بپردازید