مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام و خسته نباشید.فردی(آشنا) بدون داشتن هیچ مدرکی مبنی بر شکستن درب و پنجره منزلشان و شکستن مچ دستش بدون داشتن گواهی پزشکی و یا مدرک پلیس مبنی بر شکستن پنجره های منزلشان علیه بنده شکایت کردن و فقط یک عدد شاهدبا خودشون اورده بودن که ایشون برادرش بود .که امروز وقت دادگاه بود و برادرشون اومدن و به قران قسم خوردن که هم شیشه هاشونو شکستم و هم خودشون رو زدم .
میخاستم بپرسم حکم دادگاه چی هست با تشکر

پاسخ ها :

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

وظیفه ی وکیل دفاع از حقوق موکل با توجه به قانون هستش و نه حکم دادن بزرگوار.
بهتر بود قبل از جلسه مشورت می‌گرفتید.
اگه پرونده شما توی مرحله ی دادسرا هستش حتما جزییات پرونده رو به وکیل بگید که کمکتون کنه.