مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام. ملکی دارم که پارکینگش پارکینگ مزاحم داره روبروش. یعنی برای جابجایی باید همیشه زنگ بزنیم طرف بیاد ماشینش رو برداره. سالهاست که سر این قضیه دعوا داریم و ...
هر دو پارکینگ هم در سند ذکر شده با قید عبارت" دارای حق عبور و مرور از این پارکینگ" در سند پارکینگ مزاحم.
توافق و شکایت و خرید پارکینگ و هیچی مشکل گشا نبود. میخوام بدونم نهایتا میشه با شکایت حقوقی سند پارکینگش رو باطل کنم یا نه؟؟؟دقیقا باید از کجا شروع کنم؟؟؟و آیا اصلا نتیجه میده یا بیخود باید بدوام

پاسخ ها :

امير  انتظاري

جناب آقای امير انتظاري :

سلام
چنانچه در سند هر مالک پارکینگ قید شده باشد به معنای حق استفاده از پارکینگ میباشد
باید بررسی شود آیا در سند مالکیت امکان استفاده مفروزی فراهم میباشد یا مشمول قسمت مشاعات ساختمان است
پس از مشخص شدن این موضوع امکان ارائه راه حل حقوقی می باشد
موفق باشید