مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام و عرض ادب . لطفا بفرمائید اجراییه که در پرونده ادعای مالکیت به نفع خواهان صادر میشه یعنی چه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است می‌توان مطابق آن اقدام کرد و رای را به اجرا گذاشتسوال کامل نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابلاغ اجراییه برای اجرای مواردی که در دادنامه ذکر شده است میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه صادر کننده رای باید تقاضای صدور اجرائیه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات مالکیت حکم اعلامی است ونیاز به اجراییه ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ادعای مالکیت با اثبات مالکیت متفاوت است باید حکم شما رو رویت کنیم و سپس نظر قطعی بدهیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
رای اعلامی قابل اجرا نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

و با سلام سوال شما بسیار کلی بیان شده است یعنی طرف مقابل می‌بایست خود را اجرا نماید در غیر این صورت توسط دادگاه اجرا می‌گردد ارا

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در این پرونده دیگر نیازی به صدور اجراییه نیست خواهان دادخواست اثبات مالکیت داده و از سوی قاضی پذیرفته شده تمام
حال باید ایشان با استناد به رای اثبات مالکیت دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت مالک سند رسمی بدهد مگر آنکه ملک بدون سند باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اجرائیه در خصوص موارد مذبور در دادنامه می باشد . باید دید در دادنامه چه نوشته شده ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی میتواند حکم قطعی به نفع خود را اجرا نماید و بعد از گذشت ده روز تقاضای تشکیل پرونده اجرایی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست برای اثبات ملکیت به نفع خواهان اجراییه صادر نمیشود