مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

سلام وقت بخیر من 2تا سوال دارم
یکی اینه من دارم اقدام میکنم برای طلاق اگر اقساطی که دادگاه برام تعیین کرده رو پرداخت کنم باز هم این خانم‌میتونه ماشینم رو توقیف کنه؟
سوال بعدی اینکه من از چه مدتی قبل از درخواست طلاق میتونم ماشین رو به نام کسی دیگه بزنم که از دستم نره!
ممنون میشم به هردو‌سوال پاسخ بدید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسر شما هر مالی از شما که جز مستثنیات نباشد میتواند توقیف کند اگر بعد از صدور حکم قطعی به پرداخت مهریه ماشین را انتقال دهید به حرم فرار از دین محکوم میشوید و اگر قبل از آن باشد همسرتان با اثبات صوری بودن انتقال را باطل کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
تا زمانی که رای قطعی محکومیت شما صادر نشده میتونین بنام کسی بزنین

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ماشین اگر از مستثنیات دین شناخته نشود قابل توقیف است.در صورت انتقال امکان شکایت معامله صوری هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف است

و طبق قانون اگر اعسار محکوم علیه پذیرفته شود و مبلغ محکوم به اقساط گردد و بعدا مالی از ‌محکوم علیه پیدا شود محکوم له میتواند مال را توقیف نماید

و شما باید قبل از توقیف خودرو ، خودرو را انتقال بدهید البته ممکن است به جرم فرار از دین محکوم بشوید و انتقال باطل گردد اگر ..

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قبل از هر اقدامی منتقل شود زمان مد نظر نیست فقط قبل از درخواست مهریه باشد قبل از اقساط و رای اعسار توقیف میشود

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

ماشین اگه از استثنائات دین نباشه قابل توقیف است با این وجود اگه مکفی نباشه قسط بندی میشه و در جواب سوال شما تا قبل از حکم قطعی به شرطی که صوری نباشه

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

هر زمان که طلبکار مالی پیدا و به دادگاه تعرفه نماید مال قابل توقیف خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ماشین وسیله کار و امرار معاش شما نباشد قابل توقیف است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اگر مالی از شما یافت شود که مشمول مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است
ملاک حکم قطعی صادره دائر بر محکومیت است که مشمول فرار از دین قرار بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اتومبیل به دلیل این که جز مستثنیات نیست قابل توقیف است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرشمادادخواست طلاق بدی تا نصف دارایی آن رابایدبه خانم بدهی.
اگرخودروجزمستثنیات دین نباشدبله.بابت مهریه قابل توقیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر ماشین یا هر مال دیگری به جز مستثنیات دین به نام شما باشد اگر همسرتون متوجه بشه می تواند توقیف کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله هر مالی که از شما پیدا کند میتواند توقیف کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله ربطی به اقساط ندارد قابل توقیف است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول مثبت است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اول اینکه چنانچه اموالی از شما شناسایی شود خانم میتواند نسبت به توقیف آن اقدام کند
دوم چنانچه 6 ماه الی یک سال قبل انتقال داده باشید بعنوان فرار از دین محسوب خواهد شد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

1.اگر همسر شما مطالبه نماید،بله ماشین هم توقیف میشود و پرداخت اقساط حکم اعسار شما مانع تپقیف نمیشود
2.در هر صورت اگر همسر شما ابطال معامله خودرو مبنی بر صوری بودن آن را بخواهد میتواند معامله اتان را باطل کند
در تمام فروض و جواب ها ،ده ها اما اگر وحود دارد که نه شما دقیق زوایا را روشن کرده اید و نه اصولا میتوان تمام فروض را یک به یک تشریح نمود.بهتر است از مشورت حضوری با همکاران وکیل شهرتان بهره مند شوید اما اگر قصد انتقال خودرو را دارید حتما مراجعه به همکاران داشته باشید تا از هر دو سمت متضرر نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مهریه قابل مطالبه است خودرو جزو مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است مگر وسیله امرار معاش شما باشد

سوال دوم تا زمانی که توقیف نشده است قابل نقل و انتقال میباشد شکایت صوری برای همسر شما نیز باز است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در خصوص سوال اول شما، اگر اقساطی که دادگاه برای شما تعیین کرده را به طور کامل و به موقع پرداخت کنید، توقیف خودرو توسط همسرتان به عنوان تضمین مالی انحام نمی شود. با این حال، در صورتی که برای تعهداتی که قبلاً به دادگاه و یا همسرتان دارید، تعهدات جدیدی به عنوان شرط از سوی دادگاه تعیین شود، در صورت عدم اجرای این تعهدات ممکن است همسرتان برای تأمین حق مهریه خود، توقیف خودرو شما را درخواست کند.

در خصوص سوال دوم شما، اگر شما قبل از درخواست طلاق، خودرو را به صورت صوری به نام شخص دیگری بزنید، در صورتی که مالکیت واقعی خودرو هنوز به شما تعلق داشته باشد و اینکار به منظور ایجاد تبعات و مشکلات برای همسرتان باشد، این کار می‌تواند دارای تبعات قانونی باشد و در صورت درخواست همسرتان مبنی بر توقیف خودرو، ممکن است به مشکلاتی برخورد کنید.

لازم به ذکر است که پاسخ به سوالات شما با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی شما و بدون داشتن اطلاعات کامل قضایی و قراردادی، تنها به عنوان راهنمایی کلی برای شما قرار می‌گیرد و برای اطلاعات دقیق‌تر، بهتر است مدارک بررسی شود