مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه از متوفی

سلام شخصی فوت نمود و وارثان از من تقاضا کردند مخارج خاکسپاری و مراسمهای او را بدهم تا بعد به من مسترد کنند ، اما وارثان حالا حاضر به استرداد وجوه من نیستند و انحصار وراثت هم ندارند ، آیا میتوانم با ارائه مدارک از متوفی دادخواست مطالبه بدهم و از دادگاه تقاضا کنم که خودرویی که بنام متوفی است را توقیف نماید و از فروش آن مطالبه من را تامین کند

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی دارد این وجه را در حق چه کسی پرداخت کرده اید و طرف حساب شما چه کسی میباشد اگر مدارکی دارید که نشان دهد صرفاً مخارج مربوط به خاکسپاری و مراسم ایشان را پرداخت کرده اید از کسی رسید ندارید می توانید با دریافت گواهی انحصار وراثت به طرفیت تمامی وراث اقدام نمایید ولی احتمال زیاد به شما خسارت تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد اما اگر این وجه را به حساب یکی از وراث پرداخت عید و ایشان را خرج کفن و دفن نموده است باید به طرفیت همان شخص اقامه دعوای مطالبه وجه نمایید