مشاوره حقوقی رایگان - ملک مزایده تجاری

با سلام؛بنده حدودا دو سال پیش یک باب مغازه تجاری در بروجرد از اجرای احکام خریداری کردم سندم به نامم خورده حالا یکی از وراث مغازه رو تحویلم نمیده و ادعای کسب پیشه داره در صورتی که تو اگهی مزایده ذکر نشده حالا من نمیدونم باید چیکار کنم تو رو خدا اگه راهکاری هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است و
راه حل وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اجرای احکام تحویل بگیرید ایشان هم اگر ادعایی دارند دادخواست دهند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که آیا شما در مزایده مالکیت مغازه را خریداری کرده اید
یا سرقفلی مغازه خریداری کرده اید
یا هم سرقفلی و هم مالکیت را خریداری کرده اید
و سپس با توجه با این موضوع دادخواست مناسب به طرفیت متصرف
اقامه نمایید

و اگر شخصی مدعی حق کسب و پیشه است باید ادعای خود را اثبات نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست تسلیم مطرح شود و یا از اجرای احکام مربوطه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنامه رفع تصرف وتحویل را ارسال ونهایتا دادخواست خلع ید تقدیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنامه باید دادنامه مذبور مورد مطالعه قرار بگیرد و ببینیم شما سرقفلی را خریده اید یا حق کسب و پیشه را یا هر دو را تا بتوان راه حل مناسبی اعلام نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
نمی تواند چنین حقی داشته باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نوع سند انتقالی ملاک عمل است اگر مالکیت و سرقفلی هر دو به شما منتقل شده است. می توانید دادخواست خلع ید علیه متصرف تقدیم دادگاه نمایید .
البته به مفاد آگهی مزایده نیز می بایست توجه فرمایید .
بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام شما باید ملک رو از طریق اجرای احکام تحویل می‌گرفتین در ضمن این مهمه که شما صرف مالکیت خریده باشید و یا سرقفلی و مالکیت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست خلع یدبطرفیت ایشان ومحکوم علیه مزایده بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه جهت تخلیه اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خرید این ملک حتی اگر از اجرای احکام خریده باشید دلیل بر این این نیست که هیچ خدشه ای بعدا به آن وارد نشود و ادعای ایشان بررسی می‌شود ممکن است محکوم شوید بنابر این در وهله اول باید اسنادو مدارک شما رویت شود و همچنین مشاوره تلفنی یا حضوری نیز احتیاج است که صحبت های شما دقیق تر شنیده شودد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به اجاره نامه آن وارث با مورث خود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست خلع یدبطرفیت ایشان ومحکوم علیه مزایده بدهید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

درخواست تخلیه فرد مذبور از ملک خود را را به محاکم تسلیم نمایید.حتما از مشوره حضوری با همکاران وکیل شهرتان بهره مند شوید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام.
درصورتیکه سند رسمی به نام شما باشد می توانید درخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا باید مشخص شود که چه چیزی خریداری شده است و بعد با توجه به آن میتوان اقدام قانونی انجام داد حق کسب و پیشه در قراردادهای جدید لحاظ نمی شود