مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

با سلام. چگونه به طور رسمی از قاضی پرونده تجدید نظر استان بخواهیم که در جلسه نظارت شهود جهت شهادت دادن حاضر شوند.تا بتوانیم ثابت کنیم که خیانت در امانت صورت گرفته و چک برگشت خورده سرقتی است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمیتوانید شاهد را جلب کنید باید وی را راضی کنید تا حاضر به شهادت سود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چیزی تحت عنوان جلسه نظارت نداریم وقت نظارت داریم که یک زمان اداری است نه رسمی که بتوانید حضار داشته باشید باید طی یک لایحه اهمیت شاهد را ذکر کنید و درخواست کنید البته باید دقیق تر از جزئیات بدانیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد اینکه شهادت شهود در پرونده شما لازم به نظر می‌رسد البته توجه کنید که در قانونشاهد جلب نمیشود و قاضی در شرایطی که لازم بداند قرار معاینه محل صادر میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

میتوانید طی لایحه درخواست خود را مطرح نمایید‌در نهایت اخذ تصکیم جهت تشکیل جلسه بر عهده قاضی میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ضمن تنظیم لایحه از دادگاه درخواست استماع شهادت شهود را نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما می بایست نسبت به شکایت خیانت در امانت اقدام کرده و شهادت شهود را جزو ادله خود مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید ضمن لایحه تجدید نظر خواهی درخواست شنیدن شهادت شهود هم مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

وظیفه حاضر کردن شهودبرای شهادت با شماست قاضی اگر نیاز به شهادت یافت طی ابلاغیه اعلام میکند شهود خود را همراه ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز در مرحله ی تجدیدنظر اگر حضور شهود از موارد لازم باشه و دادگاه تشخیص این روبده دستور به تعیین وقت صادر میکنه در غیر اینصورت راسا حکم صادر میکنه ممکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید درخواست خود را طی یک لایحه به مرجع محترم قضایی اعلام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بنا بر رسیدگی حضوری باشد وقت رسیدگی به شما ابلاغ می شود وقت نظارت وقت رسیدگی نیست.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
طی لایحه به شهادت شهود نیز استناد نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط‌به امور داخلی شعبه است.طی لایحه ای به شعبه مربوطه درخواست وقت رسیدگی کنید.قبولش با قاضی است.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

چون ممکنه جلسه تشکیل نشه حضوری پیگیری یا از وکلا استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نظارت از امورات اداری مربوط به شعبه است شما تنها می توانید ضمن لایحه دفاعیه تان این درخواست را نموده و اهمیت آن را عنوان فرمایید در صورت لزوم و صلاحدید مقام قضایی شهادت شهود استماع خواهد شد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. رسیدگی در تجدید نظر بدون -حضور طرفین انجام میشود مگر قاضی حضور را لازم بداند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

درخواست استماع شهادت شهود

را تقاضا کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از قبل به صورت الکترونیکی لایحه بفرستید. به صورت حضوری هم صحبت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قالب لایحه ای ، درخواست خود را عنوان کنید تا اگر دادگاه تجدید نظر ، این امر را لازم و ضروری دانستند ، جلسه حضوری تشکیل دهند و شهادت شاهدین را استماع کنند .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای درخواست حضور شاهدان در جلسه تجدید نظر، شما باید یک نامه به قاضی پرونده ارائه کنید. در این نامه باید دلایل مشخصی برای درخواست حضور شاهدان در جلسه تجدید نظر بیان کنید و همچنین نام و شماره پرونده را نیز درج کنید.

در نامه خود می‌توانید از اصطلاحات حقوقی استفاده کنید و درخواست خود را با دلایل قانونی توجیه کنید. به عنوان مثال، می‌توانید بنویسید که حضور شاهدان در جلسه تجدید نظر به منظور اثبات واقعیت‌های موضوع پرونده ضروری است و برای تأمین حقیقت و عدالت در این پرونده بسیار مهم است.

نامه خود را به دفتر دادگاه پرونده ارسال کنید و بهتر است که از روش ارسال از طریق دفاتر خدمات قضایی تاییدیه دریافت داشته باشید.