مشاوره حقوقی رایگان - زناشویی و جدایی یکطرفه

سلام خدمت وکلای عزیز…راستش رو بخواید مقصر صد در صد خودم هستم و خیلی پشیمون و ابراز ندامت زیادی میکنم فقط یه فرصت به من بده به خداوندی خدا تا اخر عمرم منتش رو میکشم‌ چون من عاشق خانومم ولی نمیدونم چی بهم‌شد که نزدیک به دوسال اینقدر اذیتش کردم .. خلاصه پریسال که میشه 25 اسفند. 1400 من میرم باشگاه و برمیگردم میبینم که وسایل خونه رو برده گا‌وصندوق خالی پول طلا کلی ظرف های گرون اسلحه جواز دار گوشی ورتو 200 میلیونی و ماشین اپتیما که خودم زدم بنامش بعد که قهر کرد سریع زد بنامه پدرش …الان یک سال دوماه شده که رفته و فقط وکیلش حسابم رو بست و همین …نه عقب میرن نه جلو ….به نظر شما من باید چیکار کنم ..بله یه دختر ده ساله دارم که بیشتر پیش مامانشه اما میادو میره …خانوم من میاد شنود میزاره تو خونه صدای منو ضبط میکنه برای همین اتیشی شده بود …حالا دیگه دارم پی میبرم داره بازیم میده میخام بدونم باید چیکار کرد شکایت میتونم بکنم بخاطره وسایل که بدونه نامه دادگاه برده هر چی هم بهش میگم بیا میگه نه تو چرا اینقد راحت شده واست اخه بعد از 14 ماه من مردمو زنده شدم از بس عذاب کشیدم تو تنهایی …لطفا یکی کمکم کنه یه راهی بزاره جلوپام …دیگه خسته شدم
از همه بدتر که اذیتم میکنه اینه که من عاشقشم و نمیتونم دوریش رو تحمل کنم‌ چه برسه بگم جدا بشیم …با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به یک مشاور مراجعه شود
اگر افاقه ننمود سپس با یک وکیل مشورت نمایید