مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و سواستفاده از کارت بانکی

باسلام.بامن تماس گرفتن که شما از طریق سایت آگهی کلاهبرداری کرده ای و مبلغی بحساب شما واریز کردیم که بعد پیگیری متوجه شدم کارتم مفقود شده به بانک مراجعه کردم پرینت حساب گرفتم متوجه شدم چندروز بعد وقت اداری از کارت موجودی گرفته شده وبعدمبالغی بحساب واریزوتا اخرشب برداشت شده است پلیس فتا رفتم گفتن باید دادگاه شکایت کنی من باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دادخواست حقوقی مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی به طرفیت صاحب حساب و شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه ای و تحصیل وجه از طریق نامشروع، به طرفیت صاحب حساب، به صورت هم زمان و موازی ثبت نمایید.