مشاوره حقوقی رایگان - اثبات امانی بودن سفته

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم
برادرم از شخصی 120 وجه برای انجام کار دریافت کرده و همون مبلغ رو عینا با اطلاع قبلی خواهان ، به حساب شخص ثالث که انجام دهنده بوده واریز کرده ، و طرف چندمدت بعد با تهدید و مزاحمت و حضور در درب منزل سفته ششصد میلیونی از برادرم بعنوان امانت گرفته. دوستان مشترکشون هم شاهد قضایا بودند و پیامهای بینشون که رد و بدل شده هم هست ولی قاضی تو جلسه رسیدگی بدوی و تقابل اصلا مدارک رو نگاه نکرد و شهودبا وجود ارسال پیامک برای شهود وحضور در شعبه استماعی صورت نگرفت. و باعنوان خزعبلات برادرمو محکوم کرد و در تجدیدنظر هم برادرم برای اعسار دایی و دوستشو معرفی کرد که دوستش ماموریت بود و به قاضی هم گفت که شخص دیگر رو بیارم یا یه روز دیگه تعیین کنید. ولی قاضی بدون توجه به این موارد باعنوان اینکه شاهد فامیل هست و سببی اعسار رو رد کرد و تو رای نگفته شاهد اول ماموریت بوده گفته خوانده فقط یک شاهد داشته. الان چیکار کنیم. !!؟؟؟؟ مگه نداشتن سبب و نسب جزو شرایط شهود هست ؟؟؟قاضی که آخوند هستند همشهری وکیل خوانده هست و آشنا چون خیلی خیلی صمیمی برخورد میکنند .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دوباره دادخواست اعسار را مطرح نمایید و دو نفر شاهد به دادگاه معرفی نمایید و