مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام خسته نباشید بنده در اموزشگاه با یک فردی شوخی ای کردم (شوخی نه ناموسی بود نه تهمت و نه بی احترامی) که ایشان بنده را هل دادند و به فحاشی های جزیی و نه چندان بد پرداختند بنده هم به ایشان تنه زدم ایشان زورشان نرسید و به مادر بنده فحشی بسیار بد و قبیحانه ای دادند که جزو بدترین فحش ها به حساب می اید بنده هم عصبانی شدم ولی خودم را کنترل کرده و ایشان رو طوری زدم که اسیبی ندیدند و حدود 10 میلیمتر ( 1 سانتی متر) از شلوارشان پاره شد ایا حق با کیست ؟ و مجازات بنده و ایشان چه چیزی میتواند باشد؟ سپاسگزارم (شاهد هم وجود دارد)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ایشان نامه پزشکی قانونی داشته باشد شما باید دیه ایشان را پرداخت نمایید و
و اگر جرم توهین اثبات گردد به جزانقدی محکوم خواهید شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرکدام جدا گانه به شلاق و جزای نقدی محکوم می شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری می باشد و این پرسش در گذشته مطرح گردیده است . و به این سوال قبلا به صورت کامل ، جامع و مفصل پاسخ داده شده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است اگر مشمول قذف نباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در خصوص جراحات می بایست به پزشک قانونی مراجعه نمایید و با توجه به درصدی که پزشکی قانونی تعیین می نماید برای شما دیه قرار داده می شود همچنین بابت توهین که جزای آن نقدی میباشد یا بابت حد قصر که مجازات آن 80 ضربه شلاق می باشد میتواند شکایت نماید